Voorverkoop autobiografie: Troost Over Leven – 50 jaar belangenbehartiging en ondeugd

In dit boek staat mijn levenswerk beschreven. Hoe vijftig jaar geleden het idee ontstond om mee te werken aan de emancipatiebewegingen van mensen met een handicap. Hoe ik als veertienjarige jongen tijdens de demonstratie voor het Cultureel Centrum de Lindenberg besloot om samen met anderen de wereld te veranderen, maar ook wat er aan voorafging. Dit is mijn verhaal, die ik met hulp van Jeske – mijn dochter- en Margaretha Coornstra (Sitos Tekstwerk) schreef.

Margaretha: “Een boek met ontroerende momenten, die bij mensen met een soortgelijke beperking voor herkenning zullen zorgen en voor buitenstaanders (zoals voor mij) een eyeopener zijn. Bijvoorbeeld je angst voor de eerste rolstoel, die later je beste vriend zou worden (‘De wereld lag aan mijn voeten’) en de dramatische angst voor de operatie. Ook de manier waarop je je liefdevolle ouders portretteert, raakte me als lezer. Je terugkerende ironie maakt het tot een kruidig geheel”.

Op 29 maart 2022 verschijnt het boek. De kostprijs is €22,- (excl. eventuele verzendkosten). Zodra de boeken gedrukt zijn krijg je de rekening. Vul hieronder jouw gegevens in om een pre-order te bestellen. 

Hartelijk dank,

Jan