Aftermovie Prematoriumparty

Papa wilde graag dat wij de aftermovie van zijn Prematoriumparty de dag na zijn overlijden online zouden zetten, dus dat doen we! Zodat iedereen mee kan genieten van zijn dag.

We willen jullie nogmaals ontzettend bedanken voor al jullie steun de afgelopen periode en voor het mede mogelijk maken van de Prematoriumparty, zodat hij afscheid kon nemen op de manier zoals hij wilde.

Volgende week komen ook de interviews met gasten van de Prematoriumparty online.

Liefs,
Paula, Ivar, Ruben en Jeske

Met grote dank aan: Joost Ooijman Producties (camera’s en edit) & Ivo Voragen (geluid)

10 gedachten over “Aftermovie Prematoriumparty

 1. Bedankt Jan! Voor alles wat je betekend hebt en voor al je inspanningen om inclusief leven dichterbij te brengen

 2. Lieve mensen, wat een prachtig document, ontroerend, warm en liefdevol. We wensen jullie veel sterkte toe bij het gemis van jullie Jan, die de wereld een prachtige erfenis heeft nagelaten in de zin van vechten voor je rechten omdat je met een gehandicapt lijf niks minder bent dan een ander. Shalom!
  Ann Mens en Sari Koppens

 3. Indrukwekkende en monumentale man ! Wat een activist! Sterkte bij de verwerking van zijn overlijden. Willem de Gooyer

 4. Jan Troost overleden
  Lieve Paula en kinderen, van harte gecondoleerd met het overlijden van Jan op 65 jarige leeftijd.
  Uw Jan is zeker het grootste voorbeeld geweest voor de 12 jaar jongere Roeland Spoorenberg die begin 1972 in de Maartens Kliniek was opgenomen. In de latere jaren groeide een band met Jan, een band die wreed werd verbroken toen een onzalig rolstoel ongeval in 1995 eensklaps een einde aan het leven van Roeland betekende. Jan heeft hem bij de uitvaart in prachtige woorden herdacht.
  Bij het zien van de ‘Aftermovie Prematoriumparty’ hebben mij, zijn 82 jarige emotionele vader, gedurende de hele duur niet aan tranen ontbroken, iets dat na Roelands uitvaart ruim 50 jaar geleden, ontelbare keren het geval was.
  Graag bedank ik U en al degenen die dit ‘afscheid bij leven’ mee hebben vorm gegeven voor de door Jan gewenste vorm. Dit was wat hij verdiend had!
  Aan Jan zult u allen heel lang terug blijven denken, sterkte !

 5. Een groot mens én voorbeeld is vertrokken maar leeft ondertussen in ons allen voort als je kijkt, ziet, hoort en beseft wat Jan’s motivatie en inzet in zijn leven was. Bijzonder om hen ontmoet te hebben. Dank Jan voor alles. Wie je gewoon bent en was. Dank aan het gezin van Jan. Sterkte. We nemen Jans opdracht verder mee.

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.