Playlist Prematoriumparty

Speellijst. Ook toegankelijk via deze link.

Dan, tot slot, de playlist van de Prematoriumparty. De playlist bevat de complete speeches en optredens van de mensen die daarvoor toestemming hebben gegeven. We hopen dat jullie hierdoor kunnen meegenieten van de prachtige dag die wij gehad hebben, of dat je als je erbij was herinneringen kan ophalen aan papa’s afscheid.

Dit is het laatste bericht wat wij zullen delen op papa’s kanalen. We willen jullie nog eenmaal ongelofelijk bedanken voor al jullie steun, kaartjes, berichten en liefde. Bedankt voor alles wat jullie voor papa en voor ons hebben gedaan.

Veel liefs,
Paula, Ivar, Ruben en Jeske 🕊

4 gedachten over “Playlist Prematoriumparty

 1. Jullie man en vader was een kanjer! Zoveel respect voor zijn strijdlust, zijn rechtvaardigheidsgevoel! Ik wens jullie veel mooie herinneringen toe! ❤

 2. Beste familie van Jan,
  Gecondoleerd met het verlies van Jan , jullie vader en partner.
  Ik ben Jan nog altijd dankbaar dat we op de uitvaart van Yvon Bakker 2014 haar zelfbeschikkingsblues hebben mogen horen . Jan had deze bewaard . Ik had Jan dit nog willen laten weten voor hij overleed. Helaas ben ik niet zo digi-vaardig waarbij het haperde en ik zelf ook ook in de lappenmand zat waardoor het er weer bij bleef.
  Het geeft me altijd troost op momenten van gemis om dit stoere lied te mogen zien en horen.
  Vier het leven zou Yvon zeggen!

  Hartelijke groet,
  Diana Bakker

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.