Audioboek nu beschikbaar “Troost Over Leven – 50 jaar belangenbehartiging en ondeugd”

Belangstellenden kunnen zich melden bij de klantenservice van de CBB: klantenservice@cbb.nl of tel. 0341-565477. De verkoopprijs is gelijk aan die van het zwartschrift (€ 22,00).

Het audioboek is binnenkort ook beschikbaar via Passend Lezen.

Deel dit nieuws vooral met iedereen die graag zou luisteren naar Jan’s verhaal!

P.S. Er zijn momenteel geen fysieke boeken meer beschikbaar.

Een gedachte over “Audioboek nu beschikbaar “Troost Over Leven – 50 jaar belangenbehartiging en ondeugd”

  1. Lees het boek in braille, gratis, ik mag het niet doorverkopen volgens de regelementen.Eerst een lelijke opmerking: Heeft iemand het echt goed als corrector nagelezen? Ik bedenk he volgende voorbeeld; Ik kom nogal veel dubbele woorden kom ik egen.. En ook: een lege fles cola, istocheen lege colafles… Verder natuurlijk heel veel mooie gecomprimeerde verhalen die ik dacht te kennen, maar in detail net effe anders zijn als in mijn geheugen. De neiging bestond om bij nogalwat stukken effe te mailen of te bellen naar jan: “hee wat schrijf je me nou “galbak”hier moeten we het effe over hebben..Hij is ook nu nog een soort vaste waarde. Ik lees vrolijk verder, want ben net bij: het leven gaat door.. wordt vervolgd theo h

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.