Gij zult participeren, maar wij bepalen wel of je uit bed wordt gehaald!

Inspraakreactie Terug naar de bossen bij VWS Hoorzitting Tweede Kamer 12 december 2013 Den Haag. Woordvoerder Jan Troost

Woordvoerder Terug naar de bossen

Woordvoerder Terug naar de bossen

2 gedachten over “Gij zult participeren, maar wij bepalen wel of je uit bed wordt gehaald!

  1. Jan je hebt het prima verwoord. Ik heb ook het gevoel dat mijn hoofd op het hakblok ligt. Ik heb een pgb en mijn man heeft zijn baan opgezegd om voor mij te zorgen. Ook omdat ik vervelende ervaringen heb gehad met een bureau die mijn administratie zou doen. Nou die hebben het zo goed gedaan dat ik duizenden euro’s moet terugbetalen. Ik ben een vrouw van 56 en zit in een electrische rolstoel en moet met vele dingen geholpen worden. Als het pgb niet hard gemaakt wordt bij de zorgverzekering moet mijn man weer een baan zoeken en wie van 52 jaar krijgt er nog een baan? Dus krijgen wij gigantische financiĆ«le problemen. Ook heb ik nog een gehandicapte dochter thuis, onze spierziekte is erfelijk. Ik lig vaak in bed en heb vaak last van mijn darmen als we weer over gaan naar wijkverpleging ben ik bang dat ik lange tijd bevuild in bed lig en te lang moet wachten op verschoning. Dit is geen menselijk bestaan meer.

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.