Politiek debat LOOPT AMSTELVEEN OP ÉÉN BEEN?

UITNODIGING 24 februari om 20.00 uur tot 22.00 uur

foto logo

Debatleider Jan Troost

Debatleider Jan Troost

Op 24 februari 2014 organiseert Terug naar de Bossen een debat over zorg en participatie in Amstelveen. Terug naar de Bossen is een groep van mensen met een beperking die vroeger jarenlang in de bossen van Nederland werden weggestopt. Zij wonen nu bij u in de buurt en dus ook in Amstelveen!

Aan de hand van een aantal stellingen, gaan wij een levendig debat voeren. Vertegenwoordigers van de politieke partijen die op 19 maart meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen zijn hiervoor uitgenodigd. Onder de bezielende leiding van Jan Troost, oud-voorzitter van de Chronisch Zieken en Gehandicaptenraad en tevens woordvoerder van Terug naar de Bossen, kunnen zij in discussie gaan over hun visie op de zorg en participatie. Zij voeren het debat met elkaar én met de zaal. Daarom zijn ook de zorgaanbieders en burgers met een handicap van harte welkom op deze avond. De centrale vraag zal zijn: Hoe denken de politieke partijen de nieuwe wetten en regels omtrent de zorg te gaan uitvoeren in Amstelveen.

foto Broeder Tuck en zuster Margaretha

Broeder Tuck en zijn geliefde Zuster Margaretha

“Zuster Margaretha” en “Broeder Tuck”

Zullen onbevooroordeeld de Gouden Eekhoorn uitreiken aan diegene die een positieve bijdrage heeft geleverd aan dit spannende debat.

Samen moeten we het gaan maken!

Op 24 februari om 20.00 uur tot ca. 22.00 uur

In de Meent, Orion 3 Amstelveen
www.terugnaardebossen.nl

Wil je in jullie Gemeente ook een Terug naar de bossen debat: mail ons gerust. terugnaardebossen@gmail.com

Over Jan Troost

Ik ben al 41 jaar betrokken bij de emancipatiebeweging van mensen met een handicap. Ik geloof in het leven, en dat humor een belangrijk wapen is om uiteindelijk iedereen zijn weg te laten vinden in onze samenleving. Creativiteit en vernieuwing zijn mijn credo, soms met een kritisch ondertoon, maar altijd met open vizier en gebruik makend van ieders kwaliteiten.

Een gedachte over “Politiek debat LOOPT AMSTELVEEN OP ÉÉN BEEN?

  1. Ik heb wel zin om te gaan. Ik heb zelf in Amstelveen gewoond. Ik weet niet of ik namens Iederin kan gaan. De opvolger van de cg-raad.
    Groeten van Conny Kooijman.

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.