200 jaar Grondwet

Wij weten wat 200 jaar Grondwet betekend. Nu nog gelijke rechten voor mensen met een handicap en ondertekening en toetsing van alle wetten door het VN verdrag o.a. voor de participatie wet en WMO. Of wachten ze tot alle wetten door de eerste Kamer zijn? Artikel 1 en de anti discriminatiebureau’s krijgen het druk!

Over Jan Troost

Ik ben al 41 jaar betrokken bij de emancipatiebeweging van mensen met een handicap. Ik geloof in het leven, en dat humor een belangrijk wapen is om uiteindelijk iedereen zijn weg te laten vinden in onze samenleving. Creativiteit en vernieuwing zijn mijn credo, soms met een kritisch ondertoon, maar altijd met open vizier en gebruik makend van ieders kwaliteiten.

2 gedachten over “200 jaar Grondwet

    1. Annet ik vermoed dat dit Kabinet de verzorgingsstaat eerst wil afbouwen om daarna het VN verdrag te ondertekenen.Agenda 22 is de voorloper van het VN verdrag maar in het kader van mensenrechten is het belang groot omdat het dan ook getoetst kan worden.Ik heb vernomen dat ze eerst de WMO, participatiewet eerst door de Kamer willen loodsen. Daarna wordt het Verdrag waarschijnlijk ondertekend.

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.