6 gedachten over “Dankbaarheidslied!

  1. Uitstekend gedaan. Het geeft precies aan waar ik zelf ook het meest beducht voor ben zowel de dankbaarheid moeten betonen als het gesoebat over voorzieningen. Het enige wat nog rest, en gelukkig kan dat nog, is het beïnvloeden van de gemeente waaronder men valt. Misschien is het nog een idee om de gevallen waarin het duidelijk mis gaat te registreren voor de politieke enquête die m.i. over een paar jaren zal komen.

    1. De politieke enquête duurt te lang. Meld elke vorm van discriminatie aan een anti-discriminatiebureau. dit moet wel met papieren waar dat uit blijkt. Maar als ze genoeg klachten krijgen dan toetsen hun dat aan de rechten van de gehandicapte mens van de VN. En gaan er dan achteraan.

Laat hier je reactie achter:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.