Dankbaarheidslied!

Opgedragen aan Kabinet Rutte, Eerste en Tweede Kamer. De WMO 2015 is een feit, met de kleinst mogelijke meerderheid in de Eerste Kamer.

Oefenen in dankbarheid

Oefening in dankbaarheid!

Goed oefenen!

 

 

Over Jan Troost

Ik ben al 41 jaar betrokken bij de emancipatiebeweging van mensen met een handicap. Ik geloof in het leven, en dat humor een belangrijk wapen is om uiteindelijk iedereen zijn weg te laten vinden in onze samenleving. Creativiteit en vernieuwing zijn mijn credo, soms met een kritisch ondertoon, maar altijd met open vizier en gebruik makend van ieders kwaliteiten.

6 gedachten over “Dankbaarheidslied!

  1. Uitstekend gedaan. Het geeft precies aan waar ik zelf ook het meest beducht voor ben zowel de dankbaarheid moeten betonen als het gesoebat over voorzieningen. Het enige wat nog rest, en gelukkig kan dat nog, is het beïnvloeden van de gemeente waaronder men valt. Misschien is het nog een idee om de gevallen waarin het duidelijk mis gaat te registreren voor de politieke enquête die m.i. over een paar jaren zal komen.

    1. De politieke enquête duurt te lang. Meld elke vorm van discriminatie aan een anti-discriminatiebureau. dit moet wel met papieren waar dat uit blijkt. Maar als ze genoeg klachten krijgen dan toetsen hun dat aan de rechten van de gehandicapte mens van de VN. En gaan er dan achteraan.

Laat hier je reactie achter:

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.